Hakem ve Gözlemci Gelişim, Bilgilendirme Semineri 2. Grupla Devam Ediyor

2017-2018 voleybol sezonu öncesi Hakem, Gözlemci Gelişim ve Bilgilendirme Semineri ikinci grupla Antalya’da devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, (TVF) Asbaşkanı Ahmet Göksu, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, MHGK Üyeleri, Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Federasyonu (VHGF) Genel Sekreteri Tayfun Şener ve Antalya İl Temsilcisi Kenan Gürkan’ın katılımıyla bugün (9 Eylül Cumartesi), başlayan ikinci grup semineri yarın 10 Eylül Pazar) sona erecek.

Antalya İl Temsilcisi Kenan Gürkan’ın açılış konuşmasıyla başlayan ikinci grup seminerinde; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Manavgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı ve VHGF Genel Sekreteri Tayfun Şener kısa birer konuşma yaptılar.

Seminerde; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ geçtiğimiz sezon faal hakemlik kariyerlerini sonlandıran ve bu sezon gözlemci olarak görevlerine devam edecek Nedim Yıldız, Orhan Kırıkoğlu, Oktay Gündoğdu, Burçin Türker ve aynı zamanda İstanbul İl Temsilcisi olan Erdal Fındık’a teşekkür plaketi verdi.

Seminerin ilk günü; MHGK Başkanı Aziz Yener’in geçen sezon faaliyetleri ve bu sezon yapılacak yenilikler hakkında verdiği bilgilerle sona erdi.

 

Bu Yazıya Oy Verin