2019 Spor Toto Erkekler Şampiyonlar Kupası’nda Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu

2019 Spor Toto Erkekler Şampiyonlar Kupası, bugün (23 Ekim 2019, Çarşamba), Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda Fenerbahçe HDI Sigorta ile Galatasaray HDI Sigorta takımları arasında oynanan final karşılaşmasından sonra yapılan ödül, kupa ve madalya töreni ile son buldu.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe HDI Sigorta’ya madalyalarını; TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, TVF Altyapı Eğitim Ve Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ile TVF Yönetim Kurulu Salih Yıldız, ikincilik şiltini ise; Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Başmüşaviri Bülent Saral takdim etti.

2019 Spor Toto Erkekler Şampiyonlar Kupası’nda ilk kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray HDI Sigorta‘ya madalyalarını; TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ile TVF Asbaşkanı Suat Güler, şampiyonluk kupasını ise; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Karşılaşmayı 24 sayıyla tamamlayarak mücadelenin “En Değerli Oyuncusu” seçilen Burutay Subaşı’na ise ödülünü TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya takdim etti.

Bu Yazıya Oy Verin