2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nda Kupa ve Madalyalar Sahiplerini Buldu

2022 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı’nda kupa ve madalyalar, erkekler ve kadınlar kategorilerinde oynanan final maçlarından sonra yapılan törenle sahiplerini buldu.

Kadınlar kategorisinin şampiyonları Simge Yalçın/Merve Çelebi/Bahanur Gökalp ve Sanem Baş dörtlüsünden oluşan Kar Voleybolu Kadın Milli Takımımıza madalya ve ödül çeklerini Erciyes Kayak Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı kupalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş takdim etti.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Macaristan takımına madalya, ödül çeklerini ve kupalarını Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı takdim etti.

Turnuvanın üçüncüsü İtalya takımına madalya, ödül çeki ve kupalarını CEV Teknik Delegesi Anton Fichtinger ile TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener takdim etti.

Erkekler kategorisinin şampiyonu Fransa takımına madalya ve ödül çeklerini Erciyes Kayak Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, kupalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş takdim etti.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Sefa Urlu/Batuhan Kuru/Sacit Kurt ve Necmi Ayberk Güllük dörtlüsünden oluşan Kar Voleybolu Erkek Milli Takımımıza madalya ve ödül çeklerini Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, kupalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş  takdim etti.

Turnuvanın üçüncüsü İtalya takımına ise madalya, ödül çekleri ve kupalarını CEV Teknik Delegesi Anton Fichtinger ile TVF Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener takdim etti.

Ödül töreni sporcular ve organizasyonda emeği geçen herkesin toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

2022 CEV Avrupa Kar Voleybolu Turu, 25-27 Mart 2022 tarihlerinde Avusturya’nın Wagrain şehrinde düzenlenecek  Wagrain etabı ile devam edecek.

Bu Yazıya Oy Verin