TVF ve Orkid İş Birliğinde Yeni Dönem

Türkiye Kadın Milli Takımlar sponsoru Orkid, Türkiye Voleybol Federasyonu ve A Milli Kadın Voleybol Takımıyla yeni sezona merhaba demek amacıyla yemekte bir araya geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2021 CEV Avrupa Şampiyonası’ndaki üstün performansı ve tarihi başarılarının kutlandığı yemekte, yeni sezon için imzalar atıldı.

Orkid ve P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Selahattin Süleymanoğlu, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert, TVF Organizasyon ve Pazarlama Kurulundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan ve A Milli Kadın Voleybol Takımı sporcuları ile teknik ekibi katıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ gecede yaptığı konuşmada P&G markası Orkid ile işbirliklerinin geçmişine vurgu yaparak, Orkid’in Voleybol Kadın Milli Takımlarına verdiği katkı ve destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Üstündağ, konuşmasına şu şekilde devam etti:

Türk voleybolu adına güzel bir akşamda sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Orkid gibi önemli bir markanın uzun yıllardır Türk kadınlarının ve genç kızların yanında olması, Türk voleyboluna verdiği katkı ve destek bizim içim çok değerli ve kıymetli. Orkid ile işbirliğimiz 2003 yılına dayanıyor. 19 yıl önce başlayan işbirliğimiz farklı dönemlerde de devam etti. Bundan sonra da devam edecek. Filenin Sultanları olarak Türk kadınını sahada başarıyla temsil ederken Orkid’in de desteğini her zaman yanımızda hissettik. Orkid, her daim Türk voleyboluna verdiği destekle Filenin Sultanları’nın yanında yer alarak, voleybolun yaygınlaştırılmasında önemli bir misyon edindi. 31 Mayıs’ta başlayacak Voleybol Milletler Ligi turnuvasıyla milli takım sezonuna merhaba diyeceğiz. Yoğun bir tempo içindeyiz. Sahada ter döken, her türlü fedakarlığı yapan ve sonuna kadar mücadele eden kızlarımız bizleri her daim gururlandırdılar. Filenin Sultanları olarak bu milli takım dönemini de elde edeceğimiz başarılı sonuçlarla taçlandırmak istiyoruz. Bu bağlamda uzun yıllardır sürdürdüğümüz beraberlikten ve Türk voleyboluna gösterdikleri ilgi ve katkılardan dolayı bir kez daha başta P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu olmak üzere Orkid ve tüm P&G ailesine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, “Türkiye’de ilk kez 2003 yılında A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ana sponsoru olarak çıktığımız bu yolculuğumuzu, Okula Devam, Oyuna Devam gibi genç kızları farklı birçok alanda desteklediğimiz projelerle sürdürüyoruz. Bugün, Cesaret Elçilerimizin uluslararası müsabakalarda elde ettikleri başarıları kutlamak ve genç kızlarımızın hayatlarını özgüvenli şekilde sürdürmeleri için çalışmalarımıza devam edeceğimize açıklamak için bir araya geldik. Her maçta son ana kadar gösterdikleri azim, mücadele ve cesaret ile göğsümüzü kabartan Cesaret Elçilerimiz’e sonsuz teşekkürler. 40 yılı aşkın süredir Türkiye’deki kadınları destekleyecek projeler hayata geçiren Orkid, geleceğin mimarı gençlerin yanında olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, spor bilincine sahip gençlerin önemine değinerek, “Gençlerin sporla ilişkisini destekleyecek ve bu süreçte onların sporla bağlarını güçlendirecek her adım çok önemli. Desteklerinden dolayı Orkid’e çok teşekkür ederim. Yarının sporcuları gençlere bu alanda fırsat ve alan yaratmak kıymetli.’’ dedi.

Gecede; Filenin Sultanları adına Orkid ve P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’na forma takdim edildi.

Orkid ve P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nı temsilen kaptan Eda Erdem’e çiçek takdim etti.

Yemek, yeni sezon için pasta kesilmesiyle sona erdi.

 

Bu Yazıya Oy Verin