TVF Resmi Mobil Uygulaması’nda Bir Yenilik Daha !

Mart ayında hizmete giren Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi mobil uygulamasında yenilikler devam ediyor. TVF resmi mobil uygulaması ile artık Efeler ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin yanı sıra hem bayanlar hem de erkekler 1. Lig karşılaşmalarının sonuçlarını anlık olarak takip edebilirsiniz.

TVF resmi mobil uygulaması ile anlık olarak voleybol ile ilgili olan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.

-Duyurular & Haberler
-Milli Takımlar
-Lig Fikstürleri ve Puanları
-Maç Takvimi
-Canlı Skor (Efeler, Vestel Venus Sultanlar, 1. Ligler)
-Maç İstatistikleri
-Maç Canlı Yayın (Voleybol TV)
-Galeri
-Plaj Voleybolu
-TVF Hakkında
-Salon Bilgileri
-TVF Sosyal Medya Hesapları
-Sponsorlar

Bütün bunların yanı sıra;

Maç sonuçlarını ve duyuruları bildirim olarak alabilirsiniz. (Dilerseniz ayarlar menüsünden bildirim ayarlarınızı güncelleyebilirsiniz ve TVF ile geribildirim üzerinden iletişim kurabilirsiniz.)

Fikstür ve Maç takviminde bulunan maçları mesaj, kullandığınız sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. (Paylaşacağınız maçlar henüz oynanmamış ise arkadaşlarınızı maçlara davet edebilirsiniz, eğer oynanmış ise maç sonucunu paylaşabilirsiniz)

Voleybol salonları ile anlık olarak iletişim kurabilirsiniz (Tek tık ile salonları arayabilir, haritalar ile bulunduğunuz yerden salona yol tarifini alabilirsiniz.)

TVF resmi mobil uygulaması “Erişilebilir her uygulama engelliler için bir özgürlüktür” projesi kapsamında geliştirilmiş olup, görme engelli kullanıcılar için de gereken bütün desteği içermektedir.

Mobil uygulamayı; Google Play ve App Store dan “Türkiye Voleybol Federasyonu” adı ile aratarak indirebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki linklerden ve QR kodlar ile de uygulamaları indirebilirsiniz.

iOS: https://itunes.apple.com/us/app/türkiye-voleybol-federasyonu/id1348329890
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tvf.tvfmobil

Bu Yazıya Oy Verin