TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’dan Bayram Kutlaması

2018 Milli Takımlar faaliyetleri kapsamında yaz dönemi boyunca, her kategoride milli takımlarımız, uluslararası arenada ülkemizi temsil ettiler, etmeye de devam ediyorlar.

Bu haftasonu Çekya’da düzenlenen CEV Altın Avrupa Ligi Dörtlü Finali müsabakaları sonucunda bronz madalya kazanma başarısı gösteren A Erkek Milli Takımımız ile FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde 6’lı Finallere kalma başarısı gösteren A Bayan Milli Takımımızı tebrik eder,

Bu başarılı sonuçların alınmasında emeği geçen teknik ekibe, sporcularımıza tek tek teşekkür ediyorum. A Bayan Milli Takımımızın, özverili çalışmalarıyla ve aldıkları sonuçlarla finallerde de çok iyi performans sergileyeceğine ve madalyalarla ile döneceklerine dair inancımız tam.

Bayram sonrasında da Milli Takımlarımız yoğun bir turnuva dönemine girecek. A Bayan Voleybol Milli Takımımız, FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri’nde ve Akdeniz Oyunları’nda; A Erkek Voleybol Milli Takımımız ise; Akdeniz Oyunları’nda mücadele edecekler. Alt yaş kategorilerinde ise; Milli Takımlarımız, Balkan Şampiyonası ile Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecekler. 

Öte yandan, Temmuz ayında da ülke olarak önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacağız. 17 Yaş Altı Milli Takımımız, 25-29 Temmuz 2018 tarihlerinde İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenecek 17 Yaş Altı Erkekler Balkan Şampiyonası’nda mücadele edecek. Milli Takımlarımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine ve büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum. 

Eylül ayında ise A Bayan Milli Takımımız, Japonya’da düzenlenecek FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası’na katılacak. A Bayan Milli Takımımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine ve madalya ile döneceklerine inanıyor, takımımıza başarılar diliyorum.

Bu turnuvanın bitimiyle lig ve kulüplerimizin Avrupa maçları başlayacak. Heyecanlı bir voleybol sezonu bizi bekliyor.

Voleybolumuzu bugünlere taşıyan büyüklerimizin, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadrolarımızın, il temsilcileri ve hakemlerimizin, sponsorlarımızın, medya mensuplarımızın, voleybol severlerin, TVF çalışanlarının, ülkemiz ve tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar, dünyada barış, huzur ve refahın egemen olmasını dilerim. 

Mehmet Akif ÜSTÜNDAĞ

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı

Bu Yazıya Oy Verin