TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Antalya’da Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A. Nihan Karaçam Salkaya ve TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Sezgin Eren, 14-18 Aralık 2022 tarihlerinde Antalya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesinde Antalya’da ziyaretlerde bulundular.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erkan Demirci’yi, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’ı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i makamında ziyaret etti. Ziyaretlerde; FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası için Antalya il ve ilçe yönetimleriyle birlikte çalışmalar yapılması yönünde ortak görüş birliğinde bulunuldu.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Antalya’da düzenlenecek FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası organizasyonuna katkı ve desteklerinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek adına Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Erkan Demirci’ye, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’a, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e forma ile teşekkür plaketi takdim etti.

Bu Yazıya Oy Verin