“Türk Voleybolu” Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde Oylarınızı Bekliyor

Milliyet’in Türk sporunun klasikleri arasına giren dev organizasyonu 66. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri oylaması, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın da yer aldığı Büyük Jüri’nin belirlediği 7 kategoride devam ediyor.

1954 yılından beri okuyucularının oylarıyla yılın sporcusunu seçen Milliyet, bu görkemli geleneği yine büyük bir heyecanla devam ettirmenin gururunu ve onurunu taşıyor.

Oylamada; “Yılın Sporcusu” kategorisinde A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takım kaptanı Eda Erdem Dündar, “Yılın Takımı” kategorisinde Avrupa ikinciliği elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımı ile FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda ikincilik kazanan ve AXA Sigorta Kupa Voley şampiyonu Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, “Yılın Antrenörü” kategorisinde ise; A Milli Kadın Voleybol Takımı ile Avrupa ikinciliği yaşayan başantrenör Giovanni Guidetti aday olarak gösteriliyor.

Anketin geleneğine göre oy kullanmada sınır olmayacak. Katılımcılar, kendi adlarına diledikleri kadar kupon doldurabilecekleri gibi; yilinsporcusu.milliyet.com.tr adresinden de zirvede görmek istedikleri adayları seçebilecekler. Kuponlara sadece Büyük Jüri’nin belirlediği isimler yazılabilecek ve tüm katılımcılar her gün oy kullanabilecekler.

Oylama, 15 Mart 2020 tarihinde sona erecek.

Bu Yazıya Oy Verin