Türk Hava Yolları, Spor Federasyonlarıyla İyi Niyet Sözleşmesi İmzaladı

Uzun yıllardır Türk sporunun en önemli destekçilerinden olan Türk Hava Yolları, sponsoru olduğu spor federasyonlarının yöneticilerinin katılımıyla Çırağan Sarayı’nda bir lansman düzenledi.

Güçlü bir desteğin yeni başarıları getirdiğine inanan Türk Hava Yolları, geçmişte olduğu gibi bugün de Türkiye’de ve dünyada sporun önde gelen destekçisi olmaya devam ediyor. Bayrak taşıyıcı, Türk sporunun ve sporcularının bilinirliğini dünyanın dört bir yanına taşıyor ve başarı anlamında yükseltmeye katkı sağlıyor.

Lansmana, Türkiye Voleybol Federasyonu Organizasyon ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Şahin Gürkan, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Bülend Atalar, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Hasan Engin Tuncer, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkan Vekili Fikret Hayali, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Muaz Ergezen, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç katıldı.

Türk Hava Yolları ve federasyon temsilcileri arasında gerçekleşen etkinlikte Türk sporunun gelişimine katkı sağlayacak fikirler ve projeler üzerinde görüş alışverişi yapıldı.

İmza töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu Yazıya Oy Verin