Sinop Poyraz Spor Kulübü, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı Ziyaret Etti

A Bayan Milli Takımımız’ın, 2018 FIVB Voleybol Milletler Ligi 2. hafta karşılaşmalarını izlemek üzere Ankara’ya gelen Sinop Poyraz Spor Kulübü’nün sporcu ve antrenörleri, bugün (24 Mayıs 2018, Perşembe), Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı ziyaret etti.

Ziyarette; TVF Asbaşkan Suat Güler, Milli Takımlardan Sorumlu Basın Sözcüsü ve Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Sayıner, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpaslan ve Altyapı Eğitim Ve Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz da hazır bulundu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren TVF Başkanı Üstündağ; ‘’Kızlarımızın spora özellikle de voleybola olan ilgisi ve sevgisi bizleri çok mutlu ediyor. Sizleri burada görmekten şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok mutlu olduk. Spor ve voleybol hayatınızda hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

Sinop Poyraz Spor Kulübü Başkanı ve antrenörü Murat Bostan ise; ‘’Kulüp olarak çeşitli yaş kategorilerinde sadece voleybol branşında yarışmalara katılıyoruz. Sporcularımızın ahlaklı ve iyi bir sporcu olmaları için çalışıyoruz. Her yıl Sinop’ta düzenlenen plaj voleybolu organizasyonumuzda, her yaştan sporcumuzla birlikte çalışıyoruz. A Bayan Milli Takımımızı, bugün (24 Mayıs 2018, Perşembe) Arjantin karşısında desteklemek için buraya geldik. Başkanımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Ziyaretin sonunda Sinop Poyraz Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Murat Bostan, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a; Sinop’a özgü Çektirme Gemi Maketi armağan etti.

Bu Yazıya Oy Verin