İkinci Fabrika Voleybol Oyunları Sona Erdi

Türkiye’de 6-12 yaş arasındaki çocukları voleybol ile tanıştırmayı ve ülkemizdeki lisanslı sporcu sayısını artırmayı hedefleyen Fabrika Voleybolun düzenlediği “2. Fabrika Voleybol Oyunları”, 10-14 Haziran 2017 tarihlerinde, Antalya WOW Kremlin Palace Oteli’nde gerçekleşti.

Bu sene ikinci kez organize edilen ve Fabrika Voleybol öğrencileri, kulüpler ve okulların sporcularıyla, öğrencilerinin yanı sıra ailelerinin de katıldığı “Fabrika Voleybol Oyunları”na Türkiye’nin 14 ilinden toplam 820 kişi katıldı.

Organizasyon boyunca öğrenci ve sporcular, 18 çim ve 18 plaj voleybolu sahasında sabah/akşam antrenman ve maç yapma fırsatına sahip oldular. Öğrenci ve sporcular, antrenmanlar dışındaki zamanlarını; Fabrika Voleybol’a özel sirk, ilüzyon gösterileri, köpük partisi, dart, su topu, su kaydırağı gibi havuz etkinlikleriyle geçirdiler.

Fabrika Voleybol antrenörleri de dönüşümlü olarak mesleki seminerlere katıldılar.

Fabrika Voleybol Oyunlarına katılan tüm katılımcılar büyük bir memnuniyetle organizasyondan ayrılırken, 2018’de yapılacak kamp için şimdiden heyecanlandıklarını belirttiler.

Bu Yazıya Oy Verin