Festival Voleybol Yıldızlarda Gruplarda Tek Maç Kaldı

Festival Voleybol adıyla, ikinci kez düzenlenen Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri Yıldızlar Kategorisi’nde grup maçları, Beşiktaş – Halkbank maçı dışında sona erdi.

Bursa’da dün (3 Haziran Cumartesi) yaşanan hava muhalefeti nedeniyle, Bursa TÜYAP alanındaki elektrik kesintisinden dolayı tamamlanamayan Beşiktaş – Halkbank yıldız kız maçı, 5 Haziran Pazartesi günü, saat 13.00’te oynanacak.

Türkiye’nin en büyük fuar alanlarından biri olan TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde oynanan maçların sonuçları, puan durumları için tıklayınız.

Altyapılar Türkiye Şampiyonası Festival Voleybolu’nda Yıldız (kız/erkek) final maçları 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek.

Dopingle Mücadele Eğitimi Seminerleri’nin İkincisi 5 Haziran’da

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Eğitim Kurulu ve Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu (TDMK) işbirliğiyle düzenlenen Dopingle Mücadele Eğitimi Seminerleri’nin ikincisi yarın (5 Haziran Pazartesi), TÜYAP Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak.

İki ayrı oturum olarak gerçekleştirilecek seminere, Altyapılar Türkiye Şampiyonaları’nda mücadele eden yıldız (kız/erkek) takımlarının antrenörleri ve her takımın en az üç sporcusunun katılması zorunlu olacak.

Seminer Programı | 5 Haziran 2017 Pazartesi 

11:00 – 12:30 saatleri arası YILDIZ ERKEK Grupları (3 sporcu x 32 Takım = 96 Sporcu + 32 antrenör)

12.30 – 14:00 saatleri arası YILDIZ KIZ Grupları (3 sporcu x 32 Takım = 96 Sporcu + 32 antrenör)

Bu Yazıya Oy Verin