Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin iş birliğiyle organize edilen Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri’nin heyecanı, bugün (13 Mayıs 2019, Pazartesi) Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde Midiler (Kız-Erkek) kategorisinde oynanan karşılaşmalar ile başladı.

Festival Voleybol adıyla bu yıl 4. kez düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri’nin açılışına Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan, Kocaeli Büyükşehir Bld. Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Büyükşehir Bld. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Kocaeli Büyükşehir Bld. Zabıta Derneği Başkanı Arif Usta, Kocaeli Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, MHGK Başkanı Aziz Yener ve TVF Altyapı Eğitim ve Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz katıldı.

Festival Voleybol’un açılışı; Kocaeli Büyükşehir Bld. Başkan Vekili Yaşar Çakmak‘ın sembolik servis atışı ile yapıldı. TVF Altyapı Eğitim ve Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ise; bu harika organizasyona ev sahipliği yapan ve organizasyonun Kocaeli’ye gelmesini sağlayan Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Erdoğan ile Kocaeli Büyükşehir Bld. Başkanı Tahir Büyükakın adına başkan vekili Yaşar Çakmak’a teşekkür plaketi takdim etti.

Plaket takdiminin ardından ise; sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

Festival Voleybol’un açılışında konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Bld. Başkan Vekili Yaşar Çakmak; “İlimizde harika bir organizasyona daha ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcuları şehrimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Gençlerimizin sporla hemhal olmasını ve anılmasını istiyoruz. Bugün başlayan ve 23 Haziran’a dek sürecek Festival Voleybol’un tüm heyecanını yaşamak için bütün spor severleri salona çağrıyoruz. Şimdiden tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyor, organizasyonun en iyi şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

TVF Altyapı Eğitim ve Organizasyonlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz ise; “Türkiye Voleybol Federasyonu olarak Festival Voleybol adıyla gerçekleştirdiğimiz Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri, bugün (13 Mayıs 2019, Pazartesi) Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde midiler kategorisinde oynanan karşılaşmalar ile başladı. Midiler kategorisinde erkeklerde ve kızlarda 32’şer takım olmak üzere toplam 64 takım mücadele ediyor. Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde karşılaşmalar ise 23 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek. Türkiye’nin tüm illerinden katılan takımlarla birlikte Kocaeli’de dev bir voleybol şenliği yaşanacak. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy’a, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Tahir Büyükakın’a ve Kocaeli Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Sayın Muzaffer Çintimar’a teşekkür ediyoruz. Tüm katılımcılara şimdiden sakatlıksız, kazasız, belasız bir turnuva geçirmelerini diliyorum” şeklinde konuştu.

Festival Voleybol adıyla bu yıl 4. kez düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri Midiler (Kız-Erkek) kategorisinde karşılaşmalar, 20 Mayıs 2019, Pazartesi günü sona erecek. Festival Voleybol’da “küçük” kategorisi karşılaşmaları 22-29 Mayıs, “yıldız” kategorisi karşılaşmaları da 8-23 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Midi Kızlar Türkiye Şampiyonası’nda bugün (13 Mayıs 2019, Pazartesi) oynanan karşılaşmaların sonuçlarına, puan durumuna ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Midi Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda bugün (13 Mayıs 2019, Pazartesi) oynanan karşılaşmaların sonuçlarına, puan durumuna ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

BİLGİ: Şampiyonaya katılmayan/şampiyonadan ihraç olan takımlar dolayısıyla müsabaka programlarında değişiklik yapılabilir. Tüm takımlarımızın müsabaka programlarını günlük olarak yukarıda yer alan linklerden takip etmeleri gerekmektedir.

Bu Yazıya Oy Verin