Efeler Ligi 5/6.’lık ve 7./8.’lik Maç Programı Belli Oldu

2016 – 2017 voleybol sezonu Efeler Ligi Play-off beşincilik/altıncılık ve yedincilik/sekizincilik müsabaka programı belli oldu.

 

Maliye Piyango ile İnegöl Bld. takımları beşincilik/altıncılık, Galatasaray HDI Sigorta ile İstanbul B.Şehir Bld. yedincilik/sekizincilik karşılaşmalarını oynayacaklar. Maçlar 24 Nisan Pazartesi günü başlayacak.

 

Beşincilik/altıncılık (Play-off – II. Etap)

Beşincilik/altıncılık maçlarında; Maliye Piyango ile İnegöl Bld. içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yapacaklar. İki maçı alan takım lig beşincisi, kaybeden takım lig altıncısı olacak. Galibiyetlerin eşitliğinde üçüncü maç oynanacak ve maçı kazanan takım lig beşincisi, kaybeden takım lig altıncısı olacak.

 

Yedincilik/sekizincilik (Play-off – II. Etap)

Yedincilik/sekizincilik maçlarında; Galatasaray HDI Sigorta ile İstanbul B.Şehir Bld. içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yapacaklar. İki maçı alan takım lig yedincisi, kaybeden takım lig sekizincisi olacak. Galibiyetlerin eşitliğinde üçüncü maç oynanacak ve maçı kazanan takım lig yedincisi, kaybeden takım lig sekizincisi olacak.

 

Efeler Ligi Play-off beşincilik/altıncılık ve yedincilik/sekizincilik müsabaka programı ve statü için tıklayınız.

Bu Yazıya Oy Verin