AXA Sigorta Bayanlar Kupa Voley’de Madalya, Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu

Eczacıbaşı Vitra’nın şampiyonluğuyla tamamlanan 2018 – 2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Bayanlar Kupa Voley’de madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu seçilen Tijana Boskovic ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın elinden aldı.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe Opet takımına gümüş madalyalarını AXA Sigorta Finans Başkanı Christophe Knaub, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar ve  TVF Danışmanı Neslihan Demir Güler, ikincilik şiltini ise AXA Sigorta Satış ve Pazarlama Başkanı Firuzan İşcan takdim etti.

2018– 2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Bayanlar Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan Eczacıbaşı VitrA takımına altın madalyalarını TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu  ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyesi Zülfikar Gürcan, kupasını ise, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve AXA Sigorta Ceo’su Yavuz Ölken takdim ettiler.

 

Bu Yazıya Oy Verin