U19 Erkek Milli Takımımız’ın Ankara Kampı Başladı

Macaristan ve Slovakya’nın ortaklaşa ev sahipliğiyle, 22-30 Nisan 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan, 2017 CEV U19 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası finallerinde mücadele edecek Milli Takımımız hazırlıklarına Ankara’da başladı.

2 Nisan’a kadar Ankara’da çalışmalarını sürdürecek olan U19 (19 yaş altı) Milli Takımımız, ikinci hazırlık kampını 7 – 20 Nisan tarihleri arasında İstanbul’da yapacak. Temsilcimiz ayrıca; şampiyona öncesi, 13-14-15 Nisan tarihlerinde, Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, U19 Rus Milli takımı ile hazırlık maçları oynayacak.

U19 Milli Takımı Antrenörü Ümit Hızal “Kampın ilk döneminde, yaklaşık dokuz gün boyunca, yoğun yükleme ile hazırlıklara başlayacağız. Çalışmamıza; 7-20 Nisan tarihleri arasında İstanbul’daki ikinci kamp ile hazırlıklara devam edeceğiz. İkinci kamp dönemi içerisinde, U19 Rus Milli takımı ile Burhan Felek Voleybol Salonu’nda hazırlık maçları yapacağız. Takım olarak, iyi bir hazırlık dönemi geçireceğimize inanıyorum” dedi.

2017 CEV U19 Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası 

Puchov Slovakya’daki grupta yer alan U19 Erkek Milli Takımımız sırasıyla; Çek Cumhuriyeti, Fransa, Finlandiya, Romanya ve ev sahibi Slovakya ile karşılaşacak.

Györ Macaristan’daki grupta ise; Polonya, İtalya, Bulgaristan, Rusya, Belçika ve ev sahibi Macaristan takımları yer alıyor.

Gruplarda ilk iki sırada yer alan takımlar yarı finalde çapraz eşleşecek. Yarı final kazananları birincilik/ikincilik, kaybedenleri üçüncülük/dördüncülük maçına çıkacak. Yarı final ve final maçları Györ Macaristan’da yapılacak.

 

 

Bu Yazıya Oy Verin