TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Ankara İli Aylık Hakem Seminerine Katıldı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu,  sezon öncesinde Ankara Volley Hotel’de gerçekleştirilen Ankara ili aylık hakem seminerine katıldılar.

Gerçekleşen seminere; MHGK Başkanı Aziz Yener, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (VHGF) Başkanı Çetin Ok ve Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel de katıldı.

Seminerde; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk voleyboluna il temsilcisi olarak hizmet etmiş olan eski Ankara Voleybol İl Temsilcisi Bayram Olgun‘a teşekkür plaketi verdi.

TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ise; il hakem kurulu üyelerinden Metin Akgüney‘e hizmetlerinden ötürü teşekkür plaketi verdi.

MHGK Başkanı Aziz Yener de; daha önce il hakem kurulu üyeliği yapmış olan İdris İlhan‘a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Seminere katılamayan il hakem kurulu üyelerinden Ömer Yörukoğlu ve Ahmet Çelik adına ise teşekkür plaketlerini Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel aldı.

Seminerin sonunda TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 11-16 Eylül 2018 tarihleri arasında 3 grup halinde düzenlenen 2018-2019 sezon öncesi “Hakem ve Gözlemci Gelişim-Bilgilendirme Semineri”’ne katılan ve bu seminerin gerçekleşmesinde pay sahibi olan tüm hakem, gözlemci ve il temsilcilerine teşekkür ederek, onların adına Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel‘e teşekkür plaketi verdi.

Bu Yazıya Oy Verin