Türkiye Voleybol Federasyonu ile Özyeğin Üniversitesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Fiba Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede; Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Fiba Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özyeğin, voleybolda elde edilen uluslararası başarılardan dolayı TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a tebriklerini iletirken; voleybola destek olmaktan dolayı da büyük mutluluk duyacağını ifade etti.

Görüşmenin ardından ise; Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi Müdürü Önder Atahan ile Milli Takımlar alt yaş kategorilerinin eğitim ve çalışmalarını kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; bu anlaşmanın voleybolun gelişmesine önemli bir katkısı olduğunu söyleyerek imzalanan protokolden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Görüşmenin sonunda; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Özyeğin’e spora ve voleybola katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket, üzerinde adının yazılı olduğu milli takım forması ve voleybol topu hediye etti.

Ayrıca; bu görüşmenin öncesinde TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Milli Takımlar Sorumlusu ve Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kurtaran Mumcu ile birlikte; Özyeğin Üniversitesi’nin Çekmeköy’de bulunan kampüsüne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü içerisinde yer alan kamp merkezi ve spor salonunu gezerek incelemelerde bulunan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ziyaret sırasında oynanan özel bir voleybol karşılaşmasını da takip etti. Üstündağ, karşılaşmanın ardından öğrenciler ile bir araya gelerek öğrencilere başarı dileklerini iletti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Yazıya Oy Verin