E2 Grubu Basın Toplantısı Takasaki Arena’da Gerçekleşti

09-10-11 Haziran 2017 tarihlerinde, Japonya’nın Takasaki şehrinde oynanacak 2017 FIVB World League İkinci Grup E2 Grubu karşılaşmaları öncesinde, müsabakaların oynanacağı Takasaki Arena’da basın toplantısı gerçekleşti. Toplantıya, A Erkek Voleybol Milli Takımımızın Başantrenörü Josko Milenkoski’nin yanı sıra ev sahibi Japonya’nın Başantrenörü Nakagaichi Yuichi, Kore Cumhuriyeti’nin Başantrenörü Kim Hochul ve Slovenya’nın Başantrenörü Slobodan Kovač katıldı.

 

Yarın (09 Haziran 2017 Cuma) başlayacak olan E2 Grubu karşılaşmalarının çok zorlu geçeceğine değinen A Erkek Voleybol Milli Takım Başantrenörü Josko Milenkoski, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. World League’e, geçen hafta Ankara’da Çin, Mısır ve Hollanda’ya karşı kazandığımız üç karşılaşmayla gerçekten iyi bir başlangıç yaptık. Geçen hafta göstermiş olduğumuz iyi performansı burada da üzerine koyarak devam ettirmek istiyoruz. Slovakya milli takımı ile bir çok kez karşı karşıya geldim ama kariyerimde ilk kez Japonya ve Kore Cumhuriyeti’yle mücadele edeceğim. Bu benim için gerçekten heyecan verici. Ankara’daki basın toplantısında da söylediğim gibi, bir çok sakat oyuncumuz var. İdeal kadromuzdan bir çok eksik oyuncumuz var. Bizim için bu milli takım sezonunun ana hedefi Avrupa Şampiyonası Finalleri. World League’de süre alan oyuncularımız da kendilerini gösterme fırsatı bulacaklar. Tabii ki en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz fakat sonuç bizim için ikinci planda olacak. Sonuçta iyi başlangıç yaptığımız bir turnuvanın ikinci etabındayız. Avustralya’da gerçekleşecek Dörtlü Finaller’de yer alabilirsek bu bizim için harika olacak ama eğer finallere gidemezsek bu bizim için bir yıkım olmayacak. Ana hedefimiz olan Avrupa Şampiyonası Finalleri’nde tam kadro ve hazır bir şekilde yer alacağız ve en iyi sonuçları orada alacağımıza inanıyorum” şeklinde ifadelerde bulundu.

 

Basın toplantısının ardından tüm başantrenörler, kendilerine hediye edilen, Japonya’ya özgü, iyi şans getirdiğine inanılan biblolarla poz verdiler.

 

Millilerimiz yarın (09 Haziran 2017 Cuma), E2 Grubu’ndaki ilk karşılaşmasında, Türkiye saati ile 13.10’da, ev sahibi Japonya ile oynayacak. Müsabakayı TRTSpor naklen yayınlayacak.

 

Bu Yazıya Oy Verin